Storgata 52/54

Meld din interesse

Ny mulighet i historisk bygg

Velkommen til Storgata 52/54 – innerst i hjertet av Tromsø sentrum. Gjennom årenes løp har eiendommen huset mange forskjellige forretninger. Her har det vært dagligvarebutikk på 1800-tallet, gullsmed på 1900-tallet og J.M. Hansen sine lokaler i en årrekke.

Nå søker vi leietakere som vil være med på å videreføre historien til disse lokalene.

Unik beliggenhet – stort potensial

Storgata 52/54 har en eksepsjonelt god lokasjon rett ovenfor domkirken i Tromsø, med flott utsyn og tilknytning til den frodige og opparbeidete domkirke-parken, og ikke minst oppvarmede gågaten i Storgata av Tromsø.

Byggene har et svært klassisk utseende og er en del av den eldre og verneverdige bebyggelsen i Tromsø sentrum. Her har du som leietaker stort potensiale til å realisere din visjon. Lokalet er hele 229 kvm fordelt på to etasjer, i 1. etasjen har man god takhøyde på hele 280 cm.

Hva drømmer du om å skape?

JM Hansen Eiendom har lang tradisjon i Tromsø som seriøs gårdseier gjennom nesten 100 år. Vi ønsker å være en trygg og utviklende partner når du utvikler ditt konsept – fra idé til åpning. For de riktige leietakerne vil vi også kunne være med å tilpasse lokalene etter deres behov.

Eiendommene egner seg både for enkeltbedrifter eller bedrifter som ønsker å skape noe sammen. Eiendommene kan eksempelvis egne seg perfekt for å danne et sjarmerende torg i kjernen av sentrum. Det samme gjelder for caféer, serveringssteder, jernvarehandel og interiør.

Mulighetene er mange – og vi er her for å diskutere dem med deg.

Kontakt oss for omvisning

Christian Hjort
Daglig leder
+47 971 96 716
christian@JMH.no

Steinar Aarberg
Porteføljeforvalter trainee
+47 478 24 043
steinar@jmh.no